Uw winkelwagen is leeg

Ontmoet John Noble op FACTS 2024 en Bezoek de Captain Hook Beursstand voor Exclusieve Lord of the Rings Merchandise!

Dit najaar is het weer tijd voor FACTS, de ultieme Belgische Comic Con, die plaatsvindt op 2 en 3 november 2024 in Flanders Expo Gent. Dit jaar hebben we een speciale gast: John Noble, de Australische acteur die wereldwijd bekend is geworden door zijn rol als Denethor in de epische "Lord of the Rings"-trilogie. Noble heeft een rijke carrière van meer dan dertig jaar en heeft naast zijn iconische rol in "Lord of the Rings" ook indruk gemaakt in populaire series zoals "Fringe" en "Sleepy Hollow". Daarnaast heeft hij zijn stem geleend aan diverse videogames, waaronder de gevierde "Batman: Arkham Knight".

Voor fans van Lord of the Rings biedt FACTS 2024 een unieke kans om John Noble in levende lijve te ontmoeten. Of je nu al jarenlang een fervent fan bent of net begint aan je reis door Midden-aarde, dit is een gelegenheid die je niet wilt missen. Je kunt een handtekening bemachtigen, op de foto gaan met de acteur en luisteren naar zijn fascinerende verhalen tijdens Q&A-sessies.

Maar dat is nog niet alles! Bezoekers van FACTS 2024 kunnen ook een bezoek brengen aan de beursstand van Captain Hook. Hier vind je een uitgebreide collectie exclusieve Lord of the Rings merchandise, perfect voor iedere fan. Van prachtig gedetailleerde figuren en replica’s tot kleding en accessoires, Captain Hook heeft het allemaal. Onze stand is de ideale plek om je verzameling uit te breiden of om een uniek cadeau te vinden voor een mede-fan.

Bereid je voor op een weekend vol avontuur, ontmoetingen en onvergetelijke momenten. Zorg ervoor dat je FACTS 2024 niet mist en breng een bezoek aan de Captain Hook stand om de beste Lord of the Rings merchandise in handen te krijgen. Bezoek onze webshop voor een voorproefje van wat we te bieden hebben en kom goed voorbereid naar het evenement.

John Noble Captain Hook Merchandise Facts

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op FACTS 2024 en je te helpen de magie van Midden-aarde tot leven te brengen met onze exclusieve producten. Tot ziens in Gent!


De waardering van Captain Hook bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 411 reviews.