Uw winkelwagen is leeg

Captain Hook op FACTS Gent Fall Edition 2024

Captain Hook op FACTS Gent Fall Edition 2024: Een Voorproefje van de Magie!

De spanning stijgt en de voorbereidingen zijn in volle gang. Captain Hook, dé specialist in unieke popcultuur en fantasy collectibles, is trots om aan te kondigen dat we wederom als standhouder zullen deelnemen aan FACTS Gent Fall Edition 2024! Dit iconische evenement vindt plaats op 2 en 3 november in Flanders Expo en belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor fans van alle leeftijden.

Wat te Verwachten bij Onze Stand

Bij de stand van Captain Hook die maar liefs 24 vierkante meter is (Stand G56 en G58, Dealer hal) kunnen bezoekers zich onderdompelen in een wereld van verbeelding en avontuur. Onze collectie omvat een breed scala aan items, waaronder:

  • Zeldzame Funko Pops!: Van klassieke favorieten tot de nieuwste releases, we hebben een uitgebreide selectie voor verzamelaars.
  • Action Figures: Van Marvel en DC tot anime en videogamepersonages, onze action figures brengen je favoriete helden en schurken tot leven.
  • Fantasy & Sci-Fi Merchandise: Van magische toverstokken en replica's van iconische wapens tot prachtige beelden en bustes.
  • Exclusieve Artikelen: Speciale producten die alleen beschikbaar zijn tijdens FACTS Gent, perfect voor de echte die-hard fans.

Meet & Greet

Niet alleen kun je bij onze stand geweldige items vinden, maar je krijgt ook de kans de gezichten achter Captain Hook te ontmoeten. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden, je te adviseren over verzamelobjecten en om gewoon een praatje te maken met medefans. Het is een geweldige kans om gelijkgestemde mensen te ontmoeten en je passie voor popcultuur te delen.

Speciale Aanbiedingen

Op zoek naar een koopje? Tijdens FACTS bieden wij speciale kortingen en bundelaanbiedingen aan op een selectie van onze producten. Dit is de perfecte gelegenheid om je collectie uit te breiden zonder je portemonnee te veel te belasten.

Kom Langs en Beleef de Magie

FACTS Gent is een evenement dat je als fan van popcultuur niet wilt missen, en we zijn verheugd om deel uit te maken van deze geweldige community. Of je nu een doorgewinterde verzamelaar bent of gewoon nieuwsgierig naar wat we te bieden hebben, bij de stand van Captain Hook vind je altijd iets bijzonders.

Zien we je daar? Bereid je voor op een weekend vol plezier, ontmoetingen en onvergetelijke momenten. De wereld van Captain Hook wacht op je!

Captain Hook
Stand G56 en G58, Dealer hal
FACTS Gent 2024 2 en 3 november
Flanders Expo

Facts 2 en 3 november Gent Flanders Expo 2024 Captain Hook Merchandise

Hou onze website bij voor de laatste updates en sneak peeks van wat je kunt verwachten. Tot snel op FACTS Gent!


De waardering van Captain Hook bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 411 reviews.