Uw winkelwagen is leeg

Captain Hook Merchandise biedt hulp aan gedupeerden van Back to the Toys

Captain Hook Merchandise biedt hulp aan gedupeerden van Back to the Toys faillissement: Funko Pops met eenmalige korting

Het recente faillissement van Back to the Toys heeft vele verzamelaars teleurgesteld en achtergelaten zonder hun felbegeerde Funko Pops. Bij Captain Hook Merchandise begrijpen we de passie en het enthousiasme die gepaard gaan met het verzamelen van deze unieke figuren. Daarom willen we graag een helpende hand bieden aan iedereen die getroffen is door dit onverwachte nieuws.

Onze Oplossing: We zoeken persoonlijk jouw bestelde Funko Pops met Korting

Captain Hook Merchandise heeft besloten om gedupeerden van het faillissement van Back to the Toys te ondersteunen door hen in staat te stellen alsnog hun gewilde Funko Pops te bemachtigen. We bieden deze Funko Pops aan tegen een eenmalige, grote korting. Dit is onze manier om de pijn te verzachten en de verzamelaarsgeest levend te houden.

Samenwerken met Leveranciers

We zijn momenteel druk bezig met het benaderen van al onze leveranciers om te onderzoeken of er nog pre-order artikelen beschikbaar zijn. Ons doel is om zoveel mogelijk voorraad te bemachtigen en deze exclusief aan te bieden aan de gedupeerden. We proberen ervoor te zorgen dat niemand zijn favoriete Funko Pop hoeft te missen.

Hoe het Werkt

  1. Aanmelding: Gedupeerden kunnen zich aanmelden via een e-mail. Hierin vragen we om een bewijs van de betaling en een bestelbevestiging van de pre-order bij Back to the Toys, zodat we gericht hulp kunnen bieden bij de Funko Pop(s) je ge-pre-orderd hebt.
  2. Inventarisatie: We zullen nauwkeurig inventariseren welke Funko Pops nog beschikbaar zijn bij onze leveranciers. Dit doen we in samenwerking met hun 1 keer per week.
  3. Aanbod met Korting: Zodra we bevestiging hebben van beschikbare voorraad, zullen we de betrokken klanten benaderen met een exclusief aanbod, inclusief de speciale korting. Dit alles op No Cure No Pay basis. Dus krijgen we je begeerde Funko pop niet te pakken dan hoef je niks te betalen, je hoeft niets vooraf te betalen. Geen enkele aankoopverplichting!

Waarom Captain Hook Merchandise?

Captain Hook Merchandise bestaat inmiddels al meer dan 20 jaar en staat bekend om zijn klantgerichte aanpak en passie voor alles wat met verzamelen te maken heeft. We begrijpen hoe belangrijk het is om die ene ontbrekende Funko Pop in je collectie te hebben. Onze jarenlange ervaring en nauwe banden met leveranciers stellen ons in staat om snel en effectief te handelen, zelfs in onverwachte situaties zoals deze.

Onderneem Vandaag Nog Actie

Ben je een van de gedupeerden van het faillissement van Back to the Toys en mis je jouw Funko Pop? Aarzel dan niet en meld je vandaag nog aan. Captain Hook Merchandise staat klaar om je persoonlijk te helpen en ervoor te zorgen dat je jouw collectie kunt blijven uitbreiden. Hou je wel aan de spelregels, mail een betaalbewijs en een bestelbevestiging en we gaan ons uiterste best voor je doen om die ene speciale pre-order voor je te bemachtigen.

Captain Hook Merchandise biedt hulp aan gedupeerden van Back to the Toys

Samen staan we sterk, en samen houden we de verzamelaarsgeest levend.

Onze missie is niet alleen om de producten aan te bieden, maar ook om een gemeenschap van tevreden klanten te creëren.


De waardering van Captain Hook bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 411 reviews.